Ät och må gott

Hos Hide & see är skådebrödet till för att ätas. På våra aktiviteter ingår alltid måltider och fika som sätter guldkant på din upplevelse med äkta smaker från det norrländska skafferiet. Härifrån ska ingen behöva gå hungrig. Kurrande magar är varken bra för upplevelsen eller tystnaden vid skådningen av vilda djur. Och aldrig smakar väl maten så gott som under en naturupplevelse i skog och mark.

Hos oss bjuds du på äkta och rena smaker, så närproducerat, ekologiskt och hemlagat som möjligt. Mjukkakan är traditionellt norrbottnisk från bagarmästarinnorna i byns bagarstuga. Mamma Suorra levererar hembakad samisk gáhkku/glödkaka. Fikabröd och annat matbröd är hembakat i vårt eget lantkök.

Lingon, blåbär och hjortron har vi handplockat i skogar och på myrar i Swedish Lapland.

Renköttet är från lokala leverantörer, älgen har vi själva hanterat hela vägen från skott till gryta och rödingen kommer från de norrbottniska fjällsjöarna.

Vi kan även baka utan gluten, laktos och mjölkprotein. Meddela i god tid om ni har särskilda önskemål eller matallergier så vi har möjlighet att anpassa inköp och förberedelser i tid.

De måltider som ingår i våra paket följer säsongernas och områdets smaker och tillgång på råvaror.

Varsågod att smaka!