Älgsafari med bil

Med bil kör vi sakta på spaning efter älg, med chans att även se andra vilda djur som räv, skogsfåglar, renar mm. Vi stannar vid en fin plats för lite fika och vilt- och naturvårdaren Mikael Suorra berättar om områdets djur och natur. Turen går genom gnistrande vinterlandskap och ger möjlighet till fina naturfoton.

  • Aktivitetens längd: ca 2,5 timme
  • Minst 2 max 6 pers.
  • Pris: 2190 kr per person, barn 3-12 år halva priset
  • I priset ingår: Guide och fika

Gästerna kan hämtas i Harads.

Gör en förfråganIsfiske på privat sjö

Följ med på en pimpeltur på traditionellt norrbottniskt manér. Vår fiskeguide lär dig de hemliga knepen och visar bästa pimpelställena. Du får uppleva spänningen, känslan när det hugger på kroken och själv få chansen att dra upp en alldeles egen röding att ta med hem till middag. Vi har en egen fiskesjö bara för Hide & sees gäster. Här får ni fiska helt privat, vi har en värmande brasa i en grillkåta där vi också äter en varm smörgås fylld med lokala godsaker under fisketuren. Den som vill kan testa att gå med snöskor eller åka pulka intill. Vi har även ett utedass om nöden tränger på

Vi kan även erbjuda detta pimpelfiske för dig med funktionsvariationer.

Gästen kommer med egen bil till överenskommen mötesplats. Sista biten ca 5-10 min får ni åka med oss med skoter och kälke där ni färdas bekvämt med skydd mot snö och vind, genom ett vintrigt sagolandskap.

Avgångar
December t o m april, ca kl 10-13, tidsåtgång ca 3 tim.

Ingår
Fiskeguide, skotertransport från väg, pimpelutrustning, bete, fiske, varm smörgås lagad över elden, varm dryck, möjlighet att testa snöskor och åka pulka.

Pris
2290 SEK/person, barn under 12 år 50%

Tänk på
Kläder efter väder

Alla våra aktiviteter sker på naturens villkor utan garantier för vad vi får se och uppleva. 

Gör en förfrågan